O nas


Tkalčič transport je družinsko podjetje, ki je pričelo delovati leta 1991. V podjetju Tkalčič transport smo ponosni na dejstvo, da smo priznani ponudnik logističnih rešitev. Opravljamo prevoze po Sloveniji ter po vseh državah EU. Naša osnovna dejavnost je prevoz hitro pokvarljivega in zamrznjenega blaga s hladilniki z eno in dvorežimskim sistemom ter sistem z dvojnim nakladanjem do 66 euro palet. Specializirani smo tudi za prevoze nevarnega ADR blaga. Podjetje Tkalčič transport se ponaša s 20 najsodobnejšimi vozili in 25 specializiranimi prikolicami. Odlikujejo nas 35-letne izkušnje s prevozi blaga pod temperaturnim režimom. Vodi nas strategija, ki temelji na izkušnjah in poslovni odličnosti, ter cilj postati vrhunski ponudnik logističnih rešitev. S svojo osredotočenostjo na strokovnost, izkušnje in kakovost storitev, se uvrščamo med odlične akterje na področju transportne industrije.


Zavezani smo k trajnostnemu razvoju, varnosti ter zadovoljstvu naših strank. Vsak dan si prizadevamo za izboljšanje naših storitev in procesov, da bi zagotovili najboljše možne logistične rešitve, ki ustrezajo potrebam naših strank in poslovnim ciljem.

Naša ekipa

Naše podjetje se ponaša z mlado in izkušeno ekipo disponentov, ki obvladujejo vse vidike transporta. Njihovo znanje in izkušnje zajemajo širok spekter področij, kar nam omogoča, da strankam zagotovimo izjemno kakovostne storitve. Poleg tega so naši disponenti uspešno opravili vse potrebne izpite, kar pomeni, da so pripravljeni in sposobni priskočiti na pomoč kadarkoli je to potrebno, tudi pri vožnji. S svojo predanostjo in strokovnostjo skrbijo za nemoteno in učinkovito izvedbo vsakega transportnega izziva.